tisdag, februari 12, 2008

Mitt år enligt Elle

Arbete/ekonomi

Under våren får du möjlighet att prova nya utmanande men tids­krävande uppgifter. Du känner dig förvirrad av all positiv respons som du plötsligt får. Ekonomin blir stark under höstmånaderna och du kan unna dig något onödigt och dyrt.


Kärlek/relationer

Är du singel kan du räkna med ett intressant 2008. Du kommer att möta många nya spännande människor och du saknar inte tillfällen till romans. Har du en etablerad relation får den en nytändning i november. Den grå vardagen är som bortblåst och du inser att ditt förhållande är både spännande och romantiskt.


Hälsa/skönhet

Unna dig egen tid i år. Du har för lätt att hjälpa andra och glömma dig själv. Stäng av alla telefoner, köp en onödigt dyr badolja och skäm bort dig själv.


Resor

Under april har du möjlighet att göra en längre resa. Det mesta hänger på om du verkligen kan koppla av när du är borta så länge. Om du hela tiden oroar dig för jobbet så kan du lika gärna stanna hemma.


Boende

Året handlar om att skapa ett hem. För dig är det viktigt med kvalitet och värme. Du vill ha en plats där du kan umgås, slappna av och bara vara.

Inga kommentarer: