tisdag, februari 12, 2008

Det högre betyget

Ett annat bevis på att turen är med mig även det här året är den uppläggning som vi hade idag. Efter fem månader av slit har äntligen uppsatsen burit frukt. Till och med opponenterna såg att det låg mycket arbete bakom uppsatsen och det kändes fruktansvärt skönt. Annars var väl kritiken inte så hård från deras håll. Egentligen var inte kritiken hård från professor Charlies håll heller men den kändes mera relevant. Visst hade vi begått några misstag, men om vi rättade till dem skulle det inte vara omöjligt för oss att få det högre betyget på uppsatsen. Väldigt skönt att höra, det är något som varken jag eller Michael hade förväntat oss, inte alls.

För att fira det gick vi till O'Leary's för en hamburgertallrik och en öl för att skåla i. Nu är vi nästan fullfjädrade politices kandidater. Men inte ska vi nöja oss där inte, vad är ett halvår till för att få en politices magister? Det är bara att ta tag i den nya uppsatsen och redan på torsdag ska det nya syftet levereras till handledarna. Men det känns helt okej efter dagens, man får väl allt kalla den, succé.

Innan det är dag för att sova ska artiklar letas upp på ämnet Ryssland och dess handelsmönster med Sverige och en föreläsning i företagsekonomi ska gås igenom.

Inga kommentarer: