onsdag, januari 03, 2007

Mitt År enligt Elle

"Många attraheras av dig just nu."

Årets vändpunkt inträffar i augusti. Fram till dess kan du följa med strömmen och få det du vill ha utan större ansträngning. Men sedan får du kliva ut på okänd mark för att pröva nya saker – och jobba desto hårdare. Du kanske inte vinner så mycket men du lär dig desto mer.
Du gör knappast några större framsteg under året men kommer ändå att känna dig nöjd med dig själv när det går mot sitt slut. Målet för 2007 är att ompröva din karriär, ditt privatliv och dina ambitioner och lämna det som du inte längre behöver. Den här skoningslösa utrensningen av det som begränsar dig kommer sannolikt att upphöra mot slutet av året och innebära att du står där med mindre än du började med. Det bryr du dig inte om. Du är i stället mer tillitsfull och säker, redo att ta viktiga tillfällen i akt i början av 2008.

Kärlek
Ditt privatliv genomgår en förändring. I början av året har du kontrollen över alla dina relationer och det är upp till dig om du vill utveckla ett vänskaps- förhållande till en kärleksrelation. Många attraheras av dig just nu. Våren och sommaren blir riktigt bra, däremot inte augusti. Precis när du är på väg att dyka djupare in i ett förhållande bromsar du. Du funderar över vad du verkligen vill. Är detta den rätte? Är det här rätt liv för dig? Du börjar röra dig framåt igen i september. Det kan innebära att du går in i en ny relation, men även om du fortsätter i den gamla är ditt förhållningssätt så annorlunda att den känns ny. Du vet vad du vill ha ut av relationen och strular inte runt längre. Det innebär inte att du har tråkigt – både oktober och december är roliga månader – men din föreställning om vad som är ett skojigt liv har förändrats. Det är stillsammare.

Arbete
I början av året finns starka indikationer på att du ska flytta på dig. Inte för att din nuvarande ställning är hotad utan för att du behöver en utmaning. Juni är en osäker tid, men när krisen väl är över i september har du ett guldläge att utgå från. Går du gör du det av rätt skäl.

Inga kommentarer: